از سال ۲۰۱۳، که (۱ فوریه) روز جهانی حجاب نامگذاری شده، رسانه های فارسی زبان ضدانقلاب مانند بی بی سی فارسی، صدای آمریکا و رادیوفردا، دویچه وله که روی موضوع بی حجابی در ایران تمرکز کرده اند، و برداشتن روسری از سوی چند زن در ایران را انقلابی بزرگ نشان می دهند تاکنون حاضر نشده اند برای یک بار هم که شده روز جهانی حجاب را بازتابی کوتاه داده و گزارشی از آن منتشر کنند.
با این حال در این روز زنان در سراسر دنیا بدون توجه به این سانسور و بایکوت رسانه ای کار خود را می کنند و با انتشار تصاویر محجبه خود در شبکه های اجتماعی انحصار رسانه ای آنها را نادیده می گیرند.
در «روز جهانی حجاب» زنان غیرمسلمان از ادیان مختلف یک روز را با حجاب گذرانده و تجربه خود از حجاب را بیان میکنند.
هر ساله در این رویداد زنان غیر مسلمان بویژه در اروپا و آمریکا با شرکت در این پویش عکس خود را باحجاب در فیس بوک و دیگر شبکه های اجتماعی منتشر می کنند.
روز جهانی حجاب هر ساله در بیش از ۱۵۰ کشور جهان برگزار میشود.
امسال در انگلیس، زنان مسلمان، دوستداران و علاقه مندان به حجاب و حقوق زن مسلمان گرد هم آمدند.
علاوه بر انگلیس روز جهانی حجاب در آمریکا، مالزی، نیجریه و بالکان غربی نیز جشن گرفته شد.
شعار امسال “شکست انحصار؛ از میان برداشتن موانع” بود.
این روز به ابتکار نظمه خان (Nazma Khan)، یک زن مسلمان بنگلادشی ساکن آمریکا، و پس از واکنشهای اسلام هراسانۀ پس از رویداد ۱۱ سپتامبر پیشنهاد شد.
رشد حجاب در کشورهای اروپایی و آمریکایی، با نگرانی از سوی سیاستمداران سرزمین های سکولار دنبال می شود. آنها تلاش می کنند با وضع قوانین بازدارنده و محدودکننده برای حجاب اسلامی مانع از پیشرفت آن در بین زنان شوند.
نظر دهید